Dinner club - Vaše kulinární cesta Prahou

... Vaše kulinární cesta Prahou

23. 11. 19:00 Podzimní menu - Augustine Restaurant

23. 11. 19:00 Podzimní menu - Augustine Restaurant
1500 Kč
Koupit
23. 11. 19:00 Podzimní menu s vínem - Augustine Restaurant
2200 Kč
Koupit

Místo: Podzimní menu - Augustine Restaurant

Je to tady: Dinner Club se po delší pauze konečně vrací. A to ve velkém stylu: tentokrát ochutnáme kuchyni sympatického šéfkuchaře Marka Fichtnera, kterého můžete znát především jako porotce soutěže Masterchef. Marek si pro nás připravil podzimní degustační menu, které vypadá velmi lákavě.

Marek Fichtner se vyučil v Hronově, odkud po maturitě odjel a většinu své dosavadní kariéry strávil v zahraničí. Začínal v Německu, prošel kuchyněmi zaoceánských lodí a vařil i v Saudské Arábii, kde byl šéfkuchařem dvou luxusních hotelů Al Faisaiah. Od roku 2008 vedl kuchyni pražského hotelu Kempinski. Momentálně působí na pozici šéfkuchaře v pětihvězdičkovém hotelu Augustine na Malé Straně, kde si mohou kromě jeho jídelníčku hosté vychutnat i nevšední propojení kláštera s luxusním hotelem.

Kapacita: 15 osob
Dress Code: Smart Casual
Cena: 1500 / 2200 Kč (bez vína/s vínem)

Menu

Amuse Bouche

Rolka z červené řepy | čerstvý kozí sýr | žlutá řepa | muškátová dýně |smrkový sirup
Nino Franco, Prosecco Valdobbiadene Rustico, DOCG, Italy

...

Telecí brzlík | uzený jazyk | lišky | uzený pórek | brambory Ratté
Devín, Debertcha, Pivnica Čajkov, Slovakia, 2015

...

Kachní játra foie gras | konfitované kachní stehno | kdoule | rakytník
Francois Thienpont, Merlot & Cabernet Franc, Bordeaux, France, 2011

...

Grilovaný jelení hřbet | šípková omáčka | konfitovaná kořenová zelenina | nádivka s klouzky
Citto, Organic grapes, Castello di Volpaia, Toscana, Italy, 2011

...

Lehká ganache z čokolády Michel Cluizel 73% | lískooříškový sponge | nugátová zmrzlina
Vinařství pod zámkem, Frankovka, Moravia, Czech Republic, 2011

V ceně menu je zahrnuta voda a káva nebo čaj na závěr.