Dinner club - Vaše kulinární cesta Prahou

... Vaše kulinární cesta Prahou

1.10.2014 19:00 Foie gras a lanýže v Pot-au-feu

   Akce je již vyprodána

Místo: Pot-au-feu

Na první večer s Dinner Clubem jsme si pro vás připravili sedmichodové menu v režii šéfkuchaře Honzy Kracíka. Zkušenosti sbíral v Německu, Irsku, Švýcarsku, Rakousku a především ve Francii, která ho inspirovala nejvíce. Prošel jak tradičními regionálními, tak i michelinskými restauracemi. Po návratu ze zahraničí otevíral v Praze několik předních restaurací a působil např. v Paláci Kinských. Dnes šéfuje vlastní restauraci Pot-au feu, kde vaří česko-francouzskou kuchyni.
Na rozhovor s Honzou se podívejte zde.

Kapacita: 12 osob, společná tabule

Dress Code: Smart Casual

Cena: 1500/2200 (bez vína/s vínem)

Menu

Aperitiv
N.V Crémant de Bourgogne, Geiswiler, Monopole

...

Cappuccino z dýně Hokkaido

...

Bonbon z foie gras de canard a chutney z červené cibule a broskví

2012 Gewurztraminer Grand Cru, Marckrain

...

Vejce 63 s lanýži

1927 Sherry, Pedro Ximenez, Alvear

...

Sorbet

...

Kachní prsa vařená ve vakuu, pyré z pečených jablek a foie gras

v2007 Chateau de Monteberiot, La part des Fées, Cotes de bourg

...

Brie de Maux s lanýži

...

Macerované višně a vanilková zmrzlina

N.V Luc Belaire, Rare, Rosé


V ceně menu je zahrnuta voda a káva nebo čaj na závěr.